Despre.


Numele Vulpea. Simplu, memorabil, distinctiv. Am lucrat cu un internship câteva luni la o stație locală Fox News si mi-a intrat numele in cap.

100 si ceva de țari. Nu le număr. Merg incet si doar dacă simt dorința de a merge atunci. Mă pregătesc, citesc o carte despre loc, ghiduri, bloguri, vorbesc cu imigranți de acolo. Vizita însăși e doar a doua jumătate. Sunt anti-bifat.

Motive. Am timp liber si dorința de a face ceva in folosul comunității. Blogul este un serviciu gratuit si necomercial, fara publicitate pentru cei care vor sa călătorească.

Obiective. E un blog despre lume, văzută si trăită. Incerc să ofer o părere, o alternativă la ce citim pe net si vedem la tv. Încerc sa fac pe cineva sa călătorească in loc sa cumpere lucruri de care nu are nevoie. Preferabil sa meargă dincolo de Europa. Sau sa evite, sa știe la ce sa se aștepte. Nu-mi place cum se umflă destinații prin publicitate, inclusiv prin bloguri.

Fotografii. Pozele trebuie sa reflecte realitatea. Rareori pun câte o poza nefăcute de mine. Uneori e periculos sau interzis sa faci poze. E un blog care se vrea realist nu contul unei dive, pozele trebuie sa reflecte cat mai fidel realitatea.

Anonimitate. Cu sau fără numele meu tot una e. Nu vreau publicitate, dimpotrivă. Mai apar in cate o poza pentru a avea si o față umană pe langa toate cuvintele astea, dar la minim, blogul e despre lume nu despre mine.

Cat timp pe an, cum, de ce … Iarna plec sa scap de frig. Vara ”concediul” ca toata lumea dar in țări mai îndepărtate. Ce e mult nu are farmec. Plus mai am si o viata stabilă si treabă. Am lăsat o cariera profitabila si o țară mult râvnită pentru a face ceea ce imi doresc. Pur si simplu vreau sa vad lumea din timpurile mele.

Favorite : India, Birmania, Vietnam, Tailanda, Malawi, Cuba, Albania, Georgia, Bolivia, Brazilia, Ethiopia, Surinam, Zimbabwe, Japonia, Germania, Olanda, Portugalia. Spania, a doua țară a mea. Daca as fi limitat sa merg in vizită doar intr-o țară in toată viața – India.