Despre.


Numele Vulpea. Simplu, memorabil, distinctiv. Am lucrat cateva luni la Fox News si mi-a intrat numele in cap.

Vreo 90 de tari. Nu le numar. Merg incet si doar dacă simt dorința de a merge atunci. Ma pregatesc, citesc o carte despre loc, ghiduri, bloguri, vorbesc cu imigranti de acolo. Vizita insasi e doar a doua jumatate. Sunt anti-bifat.

Motive. Am timp liber si dorinta de a face ceva in folosul comunitatii. Blogul este un serviciu gratuit si necomercial, fara publicitate pentru cei care vor sa clatoreasca.

Obiective. E un blog despre lume, vazuta si traita. Incerc sa ofer o parere, o alternativa la ce citim pe net si vedem la tv. Încerc sa fac pe cineva sa călătorească in loc sa cumpere lucruri de care nu are nevoie. Preferabil sa meargă dincolo de Europa. Sau sa evite, sa stie la ce sa se astepte. Nu-mi place cum se umfla destinatii prin publicitate, inclusiv prin bloguri.

Fotografii. Pozele trebuie sa reflecte realitatea. Rareori pun cate o poza nefacuta de mine. Uneori e periculos sau interzis sa faci poze. E un blog care se vrea realist nu contul unei dive, pozele trebuie sa reflecte cat mai fidel realitatea.

Anonimitate. Cu sau fara numele meu tot una e. Nu vreau publicitate, dimpotrivă. Mai apar in cate o poza pentru a avea si o față umană pe langa toate cuvintele astea, dar la minim, blogul e despre lume nu despre mine.

Cat timp pe an, cum, de ce … Iarna plec sa scap de frig. Vara ”concediul” ca toata lumea dar in tari mai indepartate. Ce e mult nu are farmec. Plus mai am si o viata stabila si treaba. Am lasat o cariera extrem de profitabila si o tara dorita pentru a face ceea ce imi doresc. Pur si simplu vreau sa vad lumea din timpurile mele.

Favorite : India, Birmania, Vietnam, Malawi, Cuba, Albania, Georgia, Bolivia, Ethiopia, Zimbabwe, Japonia, Germania, Olanda. Daca as fi limitat sa merg in vizita doar intr-o tara in toata viata – India.